Polyester baden

POLYESTER MONOBLOK BADEN
Polyfaser zwembaden zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit glasvezel versterkt polyester. Leverbaar in verschillende modellen. Het ruime assortiment garandeert een bad naar ieders wens, zowel qua vorm als qua maatvoering.
Handverwerking van polyesterhars en glasvezel zorgen voor een gelijkmatige kwaliteit. Elk bad ondergaat diverse productiefases in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst.

Indien nodig wordt bodemisolatie toegepast. Zo vormen eventuele oneffenheden zoals scherpe steentjes in de betonvloer geen gevaar voor uw bad. Ervaring leert dat wandisolatie niet nodig is door de isolerende eigenschappen van de gebruikte materialen. Ingewerkte verstevigingsprofielen garanderen een solide constructie. Stelpoten worden meegeleverd.

Onderstaand enkele modellen. Neem contact met ons op voor meer modellen.

Uw zwembadbouwer
voor aanleg en

renovatie

Model Kreta

Dit model is het ideale bad voor als u watminder plaats in uw tuin en/of huis heeft.Indien dit bad uitgevoerd wordt met eenjetstream ontstaat een heuse swimspa.

Afmetingen 240 x 500 x 130 cm (BxLxD)

JamaicaI

Deze niervorm is uitgevoerd met een mooiafgewerkte rand gecombineerd met eenfraaie inlooptrap. Een vrije vorm voor eenspeelser aanzicht in uw tuin.

Afmetingen343 x 602 x 140 cm(BxLxD)
Athen

Eenstatig rechthoekig model voorzien vaningebouwde hoekinlooptrap. Tevens wordtdit model voorzien van een veilige oplegrandvoor een Hydrodeck lamellenafdekking.

Afmetingen377 x 800 x 150 cm (BxLxD)

Mallorca

Een compact rechthoekig model met eenfraaie hoekinlooptrap en veilige oplegrandvoor een Hydrodeck lamellenafdekking.De inlooptrap is voorzien van een zitbankwelke uitgerust kan worden als massagebank.

Afmetingen330 x 640 x 150 cm (BxLxD)

POLYESTER ELEMENT BADEN


Naast deze “mono-blok zwembaden” zijn ook “vrije-vorm” zwembaden leverbaar. Vrijwel elke maat en elk model behoort tot de mogelijkheden, als skimmer bad of als bad met overloopgoten. Dus wilt u uw bad een persoonlijk tintje geven of moet het bad perfect aansluiten op het reeds bestaande plan, dan is de keus voor een elementen bad al snel gemaakt. Het zwembad met overloopgoten is optisch en technisch een van de fraaiste zwembaden omdat de waterspiegel tot aan de rand reikt.


Maak uw wensen kenbaar zodat de juiste aanbieding verzorgd kan worden.

voor binnen

en voor buiten