Polyester baden

POLYESTER MONOBLOK BADEN
Polyfaser zwembaden zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit glasvezel versterkt polyester. Leverbaar in verschillende modellen. Het ruime assortiment garandeert een bad naar ieders wens, zowel qua vorm als qua maatvoering.
Handverwerking van polyesterhars en glasvezel zorgen voor een gelijkmatige kwaliteit. Elk bad ondergaat diverse productiefases in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst.
 
Indien nodig wordt bodemisolatie toegepast. Zo vormen eventuele oneffenheden zoals scherpe steentjes in de betonvloer geen gevaar voor uw bad. Ervaring leert dat wandisolatie niet nodig is door de isolerende eigenschappen van de gebruikte materialen. Ingewerkte verstevigingsprofielen garanderen een solide constructie. Stelpoten worden meegeleverd.
 
Onderstaand enkele modellen. Neem contact met ons op voor meer modellen.

Model Kreta

Dit model is het ideale bad voor als u wat minder plaats in uw tuin en/of huis heeft. Indien dit bad uitgevoerd wordt met een jetstream ontstaat een heuse swimspa.

Afmetingen 240 x 500 x 130 cm (BxLxD)


Jamaica I

Deze niervorm is uitgevoerd met een mooi afgewerkte rand gecombineerd met een fraaie inlooptrap. Een vrije vorm voor een speelser aanzicht in uw tuin.

Afmetingen 343 x 602 x 140 cm (BxLxD)


Athen

Een statig rechthoekig model voorzien van ingebouwde hoekinlooptrap. Tevens wordt dit model voorzien van een veilige oplegrand voor een Hydrodeck lamellenafdekking.

Afmetingen 377 x 800 x 150 cm (BxLxD)


Mallorca

Een compact rechthoekig model met een fraaie hoekinlooptrap en veilige oplegrand voor een Hydrodeck lamellenafdekking. De inlooptrap is voorzien van een zitbank welke uitgerust kan worden als massagebank.

Afmetingen 330 x 640 x 150 cm (BxLxD)POLYESTER ELEMENT BADEN

Naast deze “mono-blok zwembaden” zijn ook “vrije-vorm” zwembaden leverbaar. Vrijwel elke maat en elk model behoort tot de mogelijkheden, als skimmer bad of als bad met overloopgoten. Dus wilt u uw bad een persoonlijk tintje geven of moet het bad perfect aansluiten op het reeds bestaande plan, dan is de keus voor een elementen bad al snel gemaakt. Het zwembad met overloopgoten is optisch en technisch een van de fraaiste zwembaden omdat de waterspiegel tot aan de rand reikt.

Maak uw wensen kenbaar zodat de juiste aanbieding verzorgd kan worden.

voor binnen

en voor buiten