Whirpools en Stoomcabines

Behalve voor zwembaden kunt u bij Installatiebedrijf Frans Schalkwijk - Zwembadtechniek ook terecht voor whirlpools en stoomcabines.

Whirlpools

Bouwkundige Whirlpools worden geleverd met of zonder overloopgoten. Deze whirlpools zijn verder naar wens samen te stellen met betrekking tot de techniek en verlichting. Bouwkundige whirlpools dienen altijd ingebouwd te worden. Verschillende kleurcombinaties voor zowel de kuip als de eventuele omkasting zijn mogelijk.

Bouwkundig zonder overloopgoot
Vervaardigd uit beste kwaliteit acryl, dikte 5 mm, in diverse moderne kleuren. Voorzien van glasvezel-versterkt polyester, inclusief een goede schuim-isolatie. Worden geleverd als compleet ingerichte kuip, voorzien van watermassage, luchtmassage, verlichting en steunpoten (exclusief technische installatie).


Bouwkundig met overloopgoot

Vervaardigd uit beste kwaliteit acryl, dikte 5 mm (goten in glasvezelversterkt polyester, gel-coat bovenlaag), in diverse moderne kleuren. Voorzien van glasvezel-versterkt polyester, inclusief een goede schuim-isolatie. Worden geleverd als compleet ingerichte kuip, voorzien van watermassage, luchtmassage, verlichting en steunpoten (exclusief technische installatie).

Stoomcabines
Heerlijk om na een drukke dag te ontspannen in een luxe stoomcabine.
Polyfaser stoomcabines zijn vervaardigd uit glasvezel versterkt polyester, voorzien van een in hoogte verstelbare bodem met afvoermogelijkheden en is uitgevoerd met comfortabele zitbanken welke voorzien zijn van een afwateringsgoot. Elk type heeft een gebogen plafond zodat condenswater via de zijwanden wordt afgevoerd. Het geheel wordt afgewerkt met een glazen deur. De Polyfaser stoomcabines zijn leverbaar in 5 modellen, in 9 maatvoeringen en 5 kleuren (wit, ivoor, champagne, azure-blauw en mosgroen).
Om het geheel te completeren kunt u kiezen uit 2 stoomgeneratoren, in economische uitvoering en een professionele uitvoering inclusief eucalyptus dosering en transformator met verlichting, geheel digitaal controleerbaar. Ook bestaat de mogelijkheid de stoomcabine te voorzien van een douchearmatuur (ook voor reiniging) en veilige verlichting.